Zo eenvoudig is het
1
Bestel een onderzoek
2
Kies een prikpost
3
Laat (anoniem) bloed prikken
4
Ontvang je resultaten online 
In 4 simpele stappen bestellen bij Yourlabs:
Kies een onderzoek, selecteer een prikpost, laat (anoniem) bloed prikken en ontvang binnen 24 uur de eerste uitslagen online!

Klachten Klachten

Ben je moe, slaap je slecht, heb je pijn of loop je rond met andere klachten? Met de onderzoeken van Yourlabs ga je gericht op zoek naar de oorzaak. Hieronder vind je onderzoeken die testen op de meest voorkomende oorzaken. Zo zijn er onderzoeken naar bloedarmoede, haaruitval, jicht, ontstekingen, slapeloosheid, urinewegklachten, vermoeidheid en maagpijn. Het onderzoek sluit eventuele oorzaken van je klachten uit. Door de duidelijke uitslag kun je gericht maatregelen treffen om je lichaam te ondersteunen of te helpen herstellen.

Bloedarmoede

Symptomen van bloedarmoede kunnen zijn vermoeidheid, hoofdpijn, snel buiten adem zijn, lage inspanningsintolerantie en snel geïrriteerd zijn. Bloedarmoede (anemie) is een aandoening waarbij er te weinig rode bloedcellen in het bloed aanwezig zijn of deze minder goed werkzaam zijn. Dit kan je maken hebben met je hemoglobine (hb in bloed), het zuurstof transporterend eiwit, dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld ijzertekort.

Lees meer
€169,00
Bekijk

Haaruitval

Haaruitval bij vrouwen en mannen kan verschillende oorzaken hebben, zo kunnen stress, veranderingen in de hormoonhuishouding, voedingsstoftekorten, maar ook eenvoudigweg aanleg oorzaken zijn voor haaruitval. Soms kan er wat gedaan worden aan de haaruitval of het krijgen van dun haar. Zeker als de onderliggende oorzaak bijvoorbeeld ijzer- of vitamine B12 tekorten zijn, dit aanvullen kan dan de haargroei weer stimuleren. Mits dit natuurlijk de oorzaak is.

Lees meer
€149,00
Bekijk

Jicht

Jicht symptomen zijn vaak pijn in een specifiek gewricht, regelmatig is dit de grote teen of ergens in de voet. Ook de enkel, knie en pols kunnen zijn aangedaan door jicht. Naast pijn wordt het gewricht ook vaak dik, rood en warm. Dit zijn allen typische tekenen van ontsteking. Daarnaast komt het soms voor dat mensen die een jichtaanval hebben ook tophi krijgen. Dit zijn kleine knobbels onder de huid en komen voor op de handen, voeten, knieën, ellenbogen en op de oorschelpen.

Lees meer
€99,00
Bekijk

Ontstekingen

Een ontsteking in het lichaam is goed te meten in het bloed. Ontstekingen kunnen verschillende klachten geven zoals pijn, warmte, roodheid, zwelling en verlies van functie. Een ontsteking kan ook in het lichaam aanwezig zijn zonder dat u dit merkt. Als het bloed dan geanalyseerd wordt kan de ontsteking vaak in het bloed wel worden aangetoond.

Lees meer
€79,00
Bekijk

Slapeloosheid

Oorzaken van slapeloosheid kunnen er vele zijn, onder andere spanning of zorgen (stress), lichamelijke klachten en gewoontes. Spanning of zorgen kunnen ontstaan door situaties thuis of op het werk, relaties of onbewuste spanningen.

Lees meer
€119,00
Bekijk

Urinewegklachten

Afwijkingen aan de urinewegen kunnen verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld urineweginfecties (blaasontsteking) of problemen met de nieren. Dit laboratoriumonderzoek bekijkt de urine en test deze op verschillende waarde die urinewegklachten kunnen geven.

Lees meer
€79,00
Bekijk

Vermoeidheid basis

Vermoeidheid, oververmoeidheid of chronische vermoeidheid kan tal van onderliggende oorzaken hebben. Dit kan leiden tot klachten van (extreme) moeheid tot een burn-out, lusteloosheid en duizeligheid. Dit bloedonderzoek analyseert de stofwisseling van ijzer en suiker in het lichaam. Maar meet ook enkele essentiële vitamines en mineralen die, wanneer afwijkend, kunnen leiden tot vermoeidheid.

Lees meer
€169,00
Bekijk

Vermoeidheid uitgebreid

Vermoeidheid, oververmoeidheid of chronische vermoeidheid kan vele onderliggende oorzaken hebben. Enkele oorzaken hiervan kunnen met bloedonderzoek worden geanalyseerd. Vermoeidheid kan leiden tot klachten van (extreme) moeheid tot een burn-out, lusteloosheid en duizeligheid. Dit bloedonderzoek meet dezelfde bloedwaarde als het vermoeidheid basis pakket met daarnaast nog enkele virussen, vitamine en nierfunctiewaarde.

Lees meer
€284,00
Bekijk

Zuurbranden en maagpijn

Zuurbranden ontstaan doordat er maagzuur in de slokdarm terugstroomt of pijn in de maag kan ontstaan omdat de maagwand geïrriteerd is (maagslijmvliesontsteking). De slokdarm gaat over in de maag en wordt afgescheiden door een spierlaag die in het middenrif zit. Wanneer deze spier echter niet goed sluit, kan de inhoud van de maag soms terug omhoog gaan richting de slokdarm.

Lees meer
€89,00
Bekijk
Yourlabs by Prescan
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven
"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"
Eddy van Heel - oprichter Prescan
Beste bezoeker

We zijn allemaal in de greep van de lock-down, maar gelukkig kunnen we u melden dat onze afnamelocaties gewoon geopend zijn! Denk eraan dat een mondkapje verplicht is en dat u bij corona gerelateerde klachten thuis blijft, op deze manier zorgen we er met zijn allen voor dat we door kunnen gaan met wat we het liefst doen!

Wij hopen op uw begrip.

Vriendelijke groet,
Team Yourlabs