Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Onze locatie
Yourlabs - Amarilstraat 20, 7554 TV, Hengelo, Nederland

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
Veelgestelde vragen

Zijn er onduidelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina, mogelijk vindt u hier het antwoord of neem anders contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Laboratorium

Yourlabs werkt met een volledig geaccrediteerd Nederlands laboratorium (U-Diagnostics). Zij voldoen aan alle richtlijnen en ISO normen voor laboratoria.

Meer informatie
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Zoals u wellicht heeft vernomen via de media zijn er maatregelen getroffen om verspreiding van het Coronavirus te beperken.

Om de gezondheid van u en onze medewerkers te waarborgen hebben wij daarom ook maatregelen moeten nemen. Vanaf heden zijn de samenwerkende prikposten gesloten en zullen deze weer geopend zijn wanneer de maatregelen dit weer toelaten. Tevens zijn wij momenteel via WhatsApp niet bereikbaar. Bij vragen kunt u ons mailen of bellen, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk te woord staan.

Wij hopen op uw begrip.

Vriendelijke groet,
Team Yourlabs