Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Onze locatie
Yourlabs - Amarilstraat 20, 7554 TV, Hengelo, Nederland

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
Veelgestelde vragen

Zijn er onduidelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina, mogelijk vindt u hier het antwoord of neem anders contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Laboratorium

Yourlabs werkt met een volledig geaccrediteerd Nederlands laboratorium (U-Diagnostics). Zij voldoen aan alle richtlijnen en ISO normen voor laboratoria.

Meer informatie
Yourlabs is gestopt

Beste bezoeker,

Yourlabs is gestopt met het aanbieden van bloedonderzoek. De resultaten van je eerdere onderzoeken blijven tot 15 juli 2023 beschikbaar in jouw persoonlijke omgeving. We adviseren je voor die tijd je rapportage(s) te downloaden. Wil je inloggen om je resultaten of rapportage(s) te bekijken? Klik dan hier.

Je e-mail aan Yourlabs wordt niet meer in behandeling genomen. Bekijk onze pagina veelgestelde vragen voor meer informatie. Staat je vraag er niet tussen? Op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 kun je contact opnemen met Prescan via telefoonnummer 074 255 9 255.

Ben je geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van preventief gezondheidsonderzoek? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Prescan.nl