Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Onze locatie
Yourlabs - Amarilstraat 20, 7554 TV, Hengelo, Nederland

Neem contact met ons op

* Verplichte velden
Veelgestelde vragen

Zijn er onduidelijkheden of heeft u nog vragen? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina, mogelijk vindt u hier het antwoord of neem anders contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Laboratorium

Yourlabs werkt met een volledig geaccrediteerd Nederlands laboratorium (U-Diagnostics). Zij voldoen aan alle richtlijnen en ISO normen voor laboratoria.

Meer informatie
Yourlabs gaat stoppen

Yourlabs is gestopt met het aanbieden van bloedonderzoek. Het is daarom vanaf nu niet meer mogelijk om een onderzoek te kopen. Heb je al een onderzoek bij Yourlabs gekocht, maar nog geen afspraak voor de bloedafname gemaakt? Maak dan voor 1 oktober 2022 een afspraak via de link die je eerder per e-mail hebt ontvangen.

Heb je een account waarin de resultaten van eerder bloedonderzoek staan, en wil je deze resultaten bewaren? Wij adviseren je dan de resultaten te downloaden en op te slaan in je eigen administratie.

Bekijk onze pagina veelgestelde vragen voor meer informatie.