Zo eenvoudig is het
1
Bestel een onderzoek
2
Kies een prikpost
3
Laat (anoniem) bloed prikken
4
Ontvang je resultaten online 
In 4 simpele stappen bestellen bij Yourlabs:
Kies een onderzoek, selecteer een prikpost, laat (anoniem) bloed prikken en ontvang binnen 24 uur de eerste uitslagen online!

SOA's
SOA's

Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) gaan niet altijd gepaard met klachten, maar ze kunnen wel gevolgen hebben voor je gezondheid. Daarom is het belangrijk een soa in een vroeg stadium te ontdekken. Bij Yourlabs kun je je op alle bekende soa's laten testen. Er zijn combinatietesten waarmee je meerdere soa's in één keer kunt uitsluiten en er zijn voor iedere soa losse testen. Bij het testen staat je privacy voorop. Je kunt anoniem bloed laten prikken. Voor sommige onderzoeken ontvang je per post een thuistest. Je kunt die test zelf afnemen. Het pakketje wordt opgestuurd in een onherkenbare, neutrale verpakking.

SOA thuistest voor Chlamydia, Gonorroe & Trichomonas

Chlamydia wordt veroorzaakt door een bacterie (Chlamydia trachomatis) die schade kan geven aan de seksuele organen van de vrouwen, voor mannen is deze bacterie niet schadelijk maar geeft wel klachten. Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) die wordt veroorzaakt door een bacterie (Neisseria gonorrhoeae). Trichomonas of trichomoniasis is een soa die wordt veroorzaakt door een parasiet die zich hecht aan het slijmvlies van de plasbuis of de vagina.

Lees meer
€149,00
Bekijk
Yourlabs
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven

"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"

Eddy van Heel - oprichter Prescan