Maak een keuze welke prikposten u wilt bekijken. Yourlabs heeft reguliere prikposten en prikposten waar u zich kunt laten testen op Covid-19.

Wanneer u kiest voor een covid-19 test zal het bloed afgenomen worden op een daarvoor ingerichte prikpost. Overige bloedonderzoeken vinden plaats bij de prikposten van Meditel. Kiest u voor zowel een coronatest als een ander bloedonderzoek, dan zal u voor beide locaties een e-mail bevestiging ontvangen met de mogelijkheid om een afspraak te maken. Bij Meditel zullen ze niet de afname van de covid-19 test uitvoeren en bij U-Diagnostics zullen ze alleen de covid-19 test afnemen

Reguliere prikposten

Voor de bloedafname werken wij samen met Meditel. Meditel is gevestigd op verschillende locaties binnen Nederland en u kunt hier terecht voor alle bloedonderzoeken, behalve de covid-19 antistoffentest.

Bekijk prikposten

Covid-19 prikposten

Voor de afname van de Covid-19 antistoffen test kunt u terecht bij de health check locaties van HetHuisartslab. Let op: de antistoffen test kan niet bij alle locaties! Kijk voor meer informatie voor de antistoffentest locaties op: https://www.hethuisartslab.com/healthcheckcenters.

Bekijk prikposten
Beste bezoeker

We zijn allemaal in de greep van de lock-down, maar gelukkig kunnen we u melden dat onze afnamelocaties gewoon geopend zijn! Denk eraan dat een mondkapje verplicht is en dat u bij corona gerelateerde klachten thuis blijft, op deze manier zorgen we er met zijn allen voor dat we door kunnen gaan met wat we het liefst doen!

Wij hopen op uw begrip.

Vriendelijke groet,
Team Yourlabs