Maak een keuze welke prikposten u wilt bekijken. Yourlabs heeft reguliere prikposten en prikposten waar u zich kunt laten testen op Covid-19.

Wanneer u kiest voor een covid-19 test zal het bloed afgenomen worden op een daarvoor ingerichte prikpost. Overige bloedonderzoeken vinden plaats bij de prikposten van Meditel. Kiest u voor zowel een coronatest als een ander bloedonderzoek, dan zal u voor beide locaties een e-mail bevestiging ontvangen met de mogelijkheid om een afspraak te maken. Bij Meditel zullen ze niet de afname van de covid-19 test uitvoeren en bij U-Diagnostics zullen ze alleen de covid-19 test afnemen

Reguliere prikposten

Voor de bloedafname werken wij samen met Meditel. Meditel is gevestigd op verschillende locaties binnen Nederland en u kunt hier terecht voor alle bloedonderzoeken, behalve de covid-19 antistoffentest.

Bekijk prikposten

Covid-19 prikposten

Voor de bloedafname van uw Covid-19 antistoffentest kunt u terecht bij de prikposten van U-Diagnostics. Zij zijn ingericht volgens de RIVM-richtlijnen en hierdoor kunnen wij uw veiligheid waarborgen. Bij deze prikposten worden alleen de Covid-19 testen uitgevoerd.

Bekijk prikposten