Maak een keuze welke prikposten u wilt bekijken. Yourlabs heeft reguliere prikposten en prikposten waar u zich kunt laten testen op Covid-19.

Wanneer u kiest voor een covid-19 test zal het bloed afgenomen worden op een daarvoor ingerichte prikpost. Overige bloedonderzoeken vinden plaats bij de prikposten van Meditel. Kiest u voor zowel een coronatest als een ander bloedonderzoek, dan zal u voor beide locaties een e-mail bevestiging ontvangen met de mogelijkheid om een afspraak te maken. Bij Meditel zullen ze niet de afname van de covid-19 test uitvoeren en bij U-Diagnostics zullen ze alleen de covid-19 test afnemen

Reguliere prikposten

Voor de bloedafname werken wij samen met Meditel. Meditel is gevestigd op verschillende locaties binnen Nederland en u kunt hier terecht voor alle bloedonderzoeken, behalve de covid-19 antistoffentest.

Bekijk prikposten

Covid-19 prikposten

Voor de afname van de Covid-19 antistoffen test kunt u terecht bij de health check locaties van HetHuisartslab. Let op: de antistoffen test kan niet bij alle locaties! Kijk voor meer informatie voor de antistoffentest locaties op: https://www.hethuisartslab.com/healthcheckcenters.

Bekijk prikposten