Wie zijn wij

Yourlabs is een samenwerkingsverband van drie verschillende partijen, met als eigenaar van het Yourlabs concept Prescan B.V. Andere betrokken partijen zijn U-Diagnostics en Meditel. Het team van Yourlabs bestaat uit veel verschillende disciplines. In het orderproces van een laboratoriumonderzoek van Yourlabs kunt u te maken krijgen met verpleegkundigen, artsen, klinisch chemici, gezondheidswetenschappers en nog tal van (medische) professionals.

Prescan

Prescan is in Nederland vooral bekend van preventief medisch onderzoek. Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gebruik te kunnen maken van hedendaagse (medische) onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in de gezondheid van uw bloed te krijgen wanneer u dat wenst. Heeft u vragen over de verschillende pakketten of wilt u meer informatie neem dan contact met Prescan op. www.prescan.nl

U-Diagnostics

Het laboratorium dat onze onderzoeken uitvoert is U-Diagnostics, een laboratorium gelegen in het centrum van Nederland; Utrecht. U-Diagnostics is een professioneel en innovatief laboratorium, gespecialiseerd als landelijk huisartsenlaboratorium. Daarnaast kent U-Diagnostics als laboratorium jarenlange ervaring op het gebied van klinische studies. U-Diagnostics verzorgt alle diagnostiek voor huisartsen onder de naam HetHuisartslab. Heeft u vragen over uw resultaten, neem dan contact op met U-Diagnostics. U-Diagnostics is niet altijd direct bereikbaar. U wordt het snelst geholpen wanneer u via de infomail van Yourlabs contact zoekt. www.U-Diagnostics.nl

Meditel

Meditel is gespecialiseerd in het afnemen van bloed en geven van reisvaccinaties. Meditel heeft meer dan 40 prikpunten verspreid over het land. Mocht u vragen hebben over het prikpunt, uw afspraak of wilt u een afspraak verzetten, neem dan contact op met Meditel. www.meditel.nl.

Yourlabs gaat stoppen

Yourlabs is gestopt met het aanbieden van bloedonderzoek. Het is daarom vanaf nu niet meer mogelijk om een onderzoek te kopen. Heb je al een onderzoek bij Yourlabs gekocht, maar nog geen afspraak voor de bloedafname gemaakt? Maak dan voor 1 oktober 2022 een afspraak via de link die je eerder per e-mail hebt ontvangen.

Heb je een account waarin de resultaten van eerder bloedonderzoek staan, en wil je deze resultaten bewaren? Wij adviseren je dan de resultaten te downloaden en op te slaan in je eigen administratie.

Bekijk onze pagina veelgestelde vragen voor meer informatie.