Yourlabs is een initiatief van Prescan. De marktleider op het gebied van preventief gezondheidsonderzoek. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken op eigen verzoek. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Yourlabs is ontstaan uit de behoefte om snel en laagdrempelig, maar ook geautomatiseerd, inzicht te kunnen krijgen in je lichaam. Bij Yourlabs regelt u online alles zelf. De afspraak boek je online en bloedprikken doe je op een locatie en tijdstip naar keuze, bij jou in de buurt. Je krijgt een compleet rapport, met uitleg en advies, dat je kunt downloaden, printen en bewaren. Heeft u vragen dan staan onze verpleegkundigen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden per e-mail en telefoon.

Onze medewerkers

Marleen
Marleen
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Marleen werkt sinds 2008 als verpleegkundige, in de afgelopen tien jaar heeft ze veel ervaring op medisch gebied opgedaan. Na het voltooien van haar opleiding is ze werkzaam geweest in het topklinisch ziekenhuis MST te Enschede. Tijdens deze periode is ze veel diverse ziektebeelden en aandoeningen tegengekomen.

Vanaf september 2018 is Marleen toegevoegd aan het Yourlabs team. Waarbij ze door haar empathisch vermogen en uitgebreide kennis over diverse ziektebeelden een goede toevoeging is aan het team.

Marleen
Yourlabs is gestopt

Beste bezoeker,

Yourlabs is gestopt met het aanbieden van bloedonderzoek. De resultaten van je eerdere onderzoeken blijven tot 15 juli 2023 beschikbaar in jouw persoonlijke omgeving. We adviseren je voor die tijd je rapportage(s) te downloaden. Wil je inloggen om je resultaten of rapportage(s) te bekijken? Klik dan hier.

Je e-mail aan Yourlabs wordt niet meer in behandeling genomen. Bekijk onze pagina veelgestelde vragen voor meer informatie. Staat je vraag er niet tussen? Op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 kun je contact opnemen met Prescan via telefoonnummer 074 255 9 255.

Ben je geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van preventief gezondheidsonderzoek? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Prescan.nl