Yourlabs is een initiatief van Prescan. De marktleider op het gebied van preventief gezondheidsonderzoek. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken op eigen verzoek. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Yourlabs is ontstaan uit de behoefte om snel en laagdrempelig, maar ook geautomatiseerd, inzicht te kunnen krijgen in je lichaam. Bij Yourlabs regelt u online alles zelf. De afspraak boek je online en bloedprikken doe je op een locatie en tijdstip naar keuze, bij jou in de buurt. Je krijgt een compleet rapport, met uitleg en advies, dat je kunt downloaden, printen en bewaren. Heeft u vragen dan staan onze verpleegkundigen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden per e-mail en telefoon.

Onze medewerkers

Gwendolyn
Gwendolyn
Gwendolyn
Manager bij Yourlabs

Gwendolyn heeft veel ervaring op medisch gebied. Na de HBO verpleegkunde opleiding afgerond te hebben aan de Saxion Hogeschool heeft ze de post-HBO opleiding tot dialyse verpleegkundige afgerond aan de HAN. Hierna is Gwendolyn jaren werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen.

Vanaf het allereerste begin is Gwendolyn betrokken bij de ontwikkeling van Yourlabs en tevens het aanspreekpunt voor cliënten en collega’s. Ze raakt geïnspireerd en enthousiast door de diversiteit aan hulpvragen en zij zet haar medische ervaring en affiniteit met ICT graag in om vragen te beantwoorden en Yourlabs continue te verbeteren. Met een sterk coördinerend vermogen zet ze vragen en ideeën het liefst direct om tot actie.

Marleen
Marleen
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Marleen werkt sinds 2008 als verpleegkundige, in de afgelopen tien jaar heeft ze veel ervaring op medisch gebied opgedaan. Na het voltooien van haar opleiding is ze werkzaam geweest in het topklinisch ziekenhuis MST te Enschede. Tijdens deze periode is ze veel diverse ziektebeelden en aandoeningen tegengekomen.

Vanaf september 2018 is Marleen toegevoegd aan het Yourlabs team. Waarbij ze door haar empathisch vermogen en uitgebreide kennis over diverse ziektebeelden een goede toevoeging is aan het team.

Marleen
Jacqueline
Cindy
Cindy
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Cindy heeft de opleiding dokters assistente en HBO verpleegkundige afgerond. Sindsdien in diverse vakgebieden in de zorg werkzaam geweest. De laatste jaren is Cindy werkzaam in het vakgebied van preventieve gezondheidzorg.

Vanuit dit vakgebied en de brede kennis die zij heeft opgedaan is zij nu ook werkzaam sinds augustus 2019 voor yourlabs. Door haar cliëntgerichtheid zorgt Cindy ervoor dat uw vragen duidelijk beantwoord worden.

Astrid
Astrid
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Astrid werkt sinds 1997 als verpleegkundige, in de afgelopen zesentwintig jaar heeft ze veel ervaring op medisch gebied opgedaan. Na het voltooien van de opleiding is ze werkzaam geweest op verschillende afdelingen binnen het topklinisch ziekenhuis MST te Enschede. Tijdens deze periode is ze veel diverse ziektebeelden en aandoeningen tegengekomen. 

Vanaf februari 2019  is Astrid toegevoegd aan het Yourlabs team. Waarbij ze door haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over diverse ziektebeelden een goede toevoeging is aan het team.

Astrid
Beste bezoeker

We zijn allemaal in de greep van de lock-down, maar gelukkig kunnen we u melden dat onze afnamelocaties gewoon geopend zijn! Denk eraan dat een mondkapje verplicht is en dat u bij corona gerelateerde klachten thuis blijft, op deze manier zorgen we er met zijn allen voor dat we door kunnen gaan met wat we het liefst doen!

Wij hopen op uw begrip.

Vriendelijke groet,
Team Yourlabs