Yourlabs is een initiatief van Prescan. De marktleider op het gebied van preventief gezondheidsonderzoek. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken op eigen verzoek. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Yourlabs is ontstaan uit de behoefte om snel en laagdrempelig, maar ook geautomatiseerd, inzicht te kunnen krijgen in je lichaam. Bij Yourlabs regelt u online alles zelf. De afspraak boek je online en bloedprikken doe je op een locatie en tijdstip naar keuze, bij jou in de buurt. Je krijgt een compleet rapport, met uitleg en advies, dat je kunt downloaden, printen en bewaren. Heeft u vragen dan staan onze verpleegkundigen voor u klaar om uw vragen te beantwoorden per e-mail, telefoon en whatsapp.

Onze medewerkers

Gwendolyn
Gwendolyn
Gwendolyn
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Gwendolyn heeft veel ervaring op medisch gebied. Na de HBO verpleegkunde opleiding afgerond te hebben aan de Saxion Hogeschool heeft ze de post-HBO opleiding tot dialyse verpleegkundige afgerond aan de HAN. Hierna is Gwendolyn jaren werkzaam geweest is in verschillende ziekenhuizen.

Vanaf het allereerste begin is Gwendolyn bij Yourlabs betrokken als verpleegkundig laboratorium coördinator. Ze raakt geïnspireerd en enthousiast door de diversiteit aan hulpvragen en zij zet haar medische ervaring en affiniteit met ICT graag in om antwoord te geven op deze vragen. Met een sterk coördinerend vermogen zet ze vragen en ideeën het liefst direct om tot actie.

Marleen
Marleen
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Marleen werkt sinds 2008 als verpleegkundige, in de afgelopen tien jaar heeft ze veel ervaring op medisch gebied opgedaan. Na het voltooien van haar opleiding is ze werkzaam geweest in het topklinisch ziekenhuis MST te Enschede. Tijdens deze periode is ze veel diverse ziektebeelden en aandoeningen tegengekomen.

Vanaf september 2018 is Marleen toegevoegd aan het Yourlabs team. Waarbij ze door haar empathisch vermogen en uitgebreide kennis over diverse ziektebeelden een goede toevoeging is aan het team.

Marleen
Jacqueline
Jacqueline
Jacqueline
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Jacqueline werkt sinds 1986 als verpleegkundige. Na het voltooien van de opleiding is zij op verschillende afdelingen werkzaam geweest in diverse organisaties. Tijdens deze jaren heeft zij veel kennis opgedaan van diverse ziektebeelden.

De laatste jaren is Jacqueline werkzaam geweest bij het OCON ( Orthopedisch Centrum Oost Nederland) als afdelingsverpleegkundige en instructie verpleegkundige. Door haar cliëntgerichtheid zorgt Jacqueline ervoor dat uw vragen duidelijk beantwoord worden.

Astrid
Astrid
Verpleegkundig laboratorium coördinator bij Yourlabs

Astrid werkt sinds 1997 als verpleegkundige, in de afgelopen zesentwintig jaar heeft ze veel ervaring op medisch gebied opgedaan. Na het voltooien van de opleiding is ze werkzaam geweest op verschillende afdelingen binnen het topklinisch ziekenhuis MST te Enschede. Tijdens deze periode is ze veel diverse ziektebeelden en aandoeningen tegengekomen. 

Vanaf februari 2019  is Astrid toegevoegd aan het Yourlabs team. Waarbij ze door haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis over diverse ziektebeelden een goede toevoeging is aan het team.

Astrid
Douwe
Douwe
Manager bij Yourlabs

Douwe heeft een brede academische achtergrond in zowel Gezondheidswetenschappen als Bedrijfskunde, beide studies behaalde hij aan de Universiteit Twente. Sinds 2011 is Douwe werkzaam in de sector van preventieve gezondheidsonderzoeken. Samen met Prescan CEO Eddy van Heel is Douwe de oprichter van Yourlabs.

Vanaf de start van Yourlabs is Douwe betrokken bij de ontwikkeling van Yourlabs en op dit moment is hij o.a. werkzaam als eindverantwoordelijk manager van Yourlabs. Douwe heeft een innovatieve visie, neemt kansen snel waar en krijgt energie van het stellen en halen van gezamenlijke doelen. Daarnaast is hij resultaatgericht en combineert dit met sterke analytische vaardigheden.