Een bloedonderzoek of een andere laboratoriumtest bestel je bij Yourlabs snel en eenvoudig. In 4 simpele stappen heb je de uitslag.

1
Kies een onderzoek

Kies online uit meer dan 65 verschillende bloedtesten en laboratoriumonderzoeken

Meer informatie
2
Kies een prikpost

Maak online je keuze uit een van de prikposten, verspreid door het land. Je kiest zelf de locatie en het tijdstip van bloedafname.

Meer informatie
3
Laat bloed afnemen

Bezoek (anoniem) de prikpost en laat de Yourlabs bevestigingsmail zien. De verpleegkundige neemt bloed af.

Meer informatie
4
Ontvang je resultaten online

Doorgaans binnen 24 uur al de eerste resultaten online. Van enkele onderzoeken die meer tijd vragen, is de uitslag binnen 2 weken compleet.

Meer informatie
Laboratoriumonderzoeken

Kies een onderzoek

Bij Yourlabs kies je zelf welke bloedtest(en) en/of laboratoriumonderzoek(en) je laat doen. Je hebt keus uit meer dan 65 verschillende onderzoeken. Wie anoniem wil blijven, kan een fictieve naam opgeven. Betalen gaat snel en gemakkelijk online met iDEAL. Weet je nog niet precies welke test(en) je nodig hebt, bekijk dan de verschillende thema's. Thema’s zijn bijvoorbeeld 'Hart- en vaatziekten', 'Vitaminen en mineralen', 'Check-ups' of 'Gerichte ziektes', zoals de ziekte van Lyme.

Bekijk onze testen
Prikposten

Kies een prikpost in de buurt

Met meerdere prikposten verspreid door het land, is er altijd een prikpost bij jou in de buurt. Kies online jouw onderzoek. Daarna ontvang je direct twee e-mails. Eén e-mail bevestigt je onderzoek en de andere e-mail bevat een link om een locatie en tijdstip voor de bloedafname te kiezen

Bekijk prikposten
Anoniem

Laat (anoniem) uw bloed afnemen

Bezoek (anoniem) de prikpost en laat de Yourlabs bevestigingsmail zien. Dat kan zowel geprint als digitaal, op bijvoorbeeld je mobiel of tablet. In de mail staat een anoniem onderzoeknummer. De verpleegkundige neemt bloed af. De verpleegkundige kan je (persoonlijke) gegevens niet inzien en weet niet voor welk onderzoek de bloedafname is bedoeld, alleen welke buisjes moeten worden afgenomen.

Veelgestelde vragen
Bloeduitslagen

Ontvang je resultaten online

Na de bloedafname gaan de buisjes dezelfde dag nog naar het laboratorium voor analyse. Je ontvangt twee e-mails. De eerste e-mail meestal binnen 24 uur, wanneer de eerste resultaten bekend zijn. De tweede e-mail wanneer alle resultaten, inclusief het advies van de klinisch chemicus, binnen zijn. De binnengekomen uitslagen kun je op ieder moment online inzien via je Yourlabs-account. Daar vind je ook een toelichting, zodat je weet wat de uitslag inhoudt.

Maak een account aan
Yourlabs by Prescan
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven
"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"
Eddy van Heel - oprichter Prescan
Beste bezoeker

We zijn allemaal in de greep van de lock-down, maar gelukkig kunnen we u melden dat onze afnamelocaties gewoon geopend zijn! Denk eraan dat een mondkapje verplicht is en dat u bij corona gerelateerde klachten thuis blijft, op deze manier zorgen we er met zijn allen voor dat we door kunnen gaan met wat we het liefst doen!

Wij hopen op uw begrip.

Vriendelijke groet,
Team Yourlabs