Zo eenvoudig is het
1
Bestel een onderzoek
2
Kies een prikpost
3
Laat (anoniem) bloed prikken
4
Ontvang je resultaten online 
In 4 simpele stappen bestellen bij Yourlabs:
Kies een onderzoek, selecteer een prikpost, laat (anoniem) bloed prikken en ontvang binnen 24 uur de eerste uitslagen online!

Vitaminen & Mineralen Vitaminen & Mineralen

Wil je weten of je een tekort aan vitaminen en/of mineralen hebt? Of neem je voedingssupplementen en wil je het effect daarvan meten? Of is eerder een tekort aan een bepaalde vitamine of mineraal geconstateerd en wil je weten hoe het nu gaat? De bloedtesten van Yourlabs geven antwoord op jouw vragen over vitaminen en mineralen. Vitaminen en mineralen zijn essentiële stoffen voor het lichaam. Hieronder vind je alle bloedonderzoeken van Yourlabs die de vitaminen- en mineralenspiegels van het bloed meten.

B vitaminen

Dit bloedonderzoek naar vitamines B meet een vijftal vitamines B dat regelmatig afwijkt van de norm bij mensen uit de westerse wereld. Vermoed u dat u een vitamine B tekort heeft of gebruikt u suppletie en wilt u het effect hiervan meten dan meet dit bloedonderzoek een zestal B vitamine die voorkomen in de meest gebruikte vitamine B complexen in Nederland.

Lees meer
€129,00
Bekijk

Ijzerstapeling

IJzerstapeling is een aandoening waarbij het lichaam teveel ijzer opslaat. IJzer is een mineraal dat in het lichaam een rol speelt bij de vorming van hemoglobine, het onderdeel van de rode bloedcellen dat zuurstof in ons lichaam transporteert. Naast ijzerstapeling kan er ook sprake zijn van een ijzertekort, symptomen van ijzertekorten zijn snelle vermoeidheid, een bleke huid, snel buiten adem zijn en rusteloze benen hebben. Bij ijzertekorten wordt vaak aan bloedarmoede gedacht, hier kunnen meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen, deze kunt u vinden in het bloedarmoede pakket.

Lees meer
€79,00
Bekijk

Mineralen

Het menselijk lichaam heeft bouwstoffen nodig om de basisprocessen uit te kunnen voeren. Een gedeelte van deze bouwstoffen bestaat uit mineralen die essentieel zijn voor het functioneren van processen in het lichaam. Gebruikt u voedingssupplementen en wilt u weten wat de invloed hiervan is op uw bloed (of lichaam), deze test meet acht verschillende waarde van mineralen in het bloed.

Lees meer
€99,00
Bekijk

Omega 3 & 6

Dit bloedonderzoek naar de bloedwaarde van de vetzuren Omega 3 en 6 in het lichaam bekijkt zowel het gehalte Omega 3 als het gehalte Omega 6 en de verhouding tussenbeide. Alfalinoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn de meest bekende omega 3 vetzuren. Hierbij zijn EPA en DHA afkomstig van vis, terwijl ALA plantaardig is. Linolzuur is het bekendste omega 6 vetzuur en is plantaardig.

Lees meer
€179,00
Bekijk

Vitamine basis

Het menselijk lichaam heeft bouwstoffen nodig om alledaagse processen uit te kunnen voeren. Een gedeelte van deze bouwstoffen bestaat uit vitaminen die essentieel zijn voor het functioneren van het lichaam. Deze vitaminen zijn doorgaans te verkrijgen uit verschillende bronnen, zoals voeding of bijvoorbeeld zonlicht in het geval van vitamine D.

Lees meer
€99,00
Bekijk

Vitamine D

Vitamine D is een vitamine die het lichaam onder invloed van zonlicht (uv-straling) zelf kan aanmaken of kan opnemen uit de voeding. Vitamine D is een vet oplosbare vitamine die voorkomt in twee vormen in voeding. Vitamine D2 komt vooral voor in o.a. paddenstoelen en vitamine D3 in de huid van mensen en dieren. Bij vitamine D tekorten worden regelmatig vitamine D supplementen genomen. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het behoud van sterke botten en tanden en speelt een rol bij een goede werking van het immuunsysteem en spieren.

Lees meer
€59,00
Bekijk

Vitamine en mineralen

Het menselijk lichaam heeft bouwstoffen nodig om de basisprocessen uit te kunnen voeren. Een gedeelte van deze bouwstoffen bestaat uit vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor het functioneren van processen in het lichaam. Gebruikt u voedingssupplementen en wilt u weten wat de invloed hiervan is op uw bloed (of lichaam), deze test meet een breed scala aan vitaminen en mineralen in het bloed.

Lees meer
€174,00
Bekijk

Vitamine uitgebreid

Het menselijk lichaam heeft bouwstoffen nodig om de basisprocessen uit te kunnen voeren. Een gedeelte van deze bouwstoffen bestaat uit vitaminen die essentieel zijn voor het functioneren van het lichaam. Deze vitaminen zijn doorgaans te verkrijgen uit verschillende bronnen, vaak uit voeding of zoals bij vitamine D aangemaakt in de huid onder invloed van zonlicht.

Lees meer
€149,00
Bekijk
Yourlabs by Prescan
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven
"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"
Eddy van Heel - oprichter Prescan