Zo eenvoudig is het
1
Bestel een onderzoek
2
Kies een prikpost
3
Laat (anoniem) bloed prikken
4
Ontvang je resultaten online 
In 4 simpele stappen bestellen bij Yourlabs:
Kies een onderzoek, selecteer een prikpost, laat (anoniem) bloed prikken en ontvang binnen 24 uur de eerste uitslagen online!

SOA's SOA's

Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) gaan niet altijd gepaard met klachten, maar ze kunnen wel gevolgen hebben voor je gezondheid. Daarom is het belangrijk een soa in een vroeg stadium te ontdekken. Bij Yourlabs kun je je op alle bekende soa's laten testen. Er zijn combinatietesten waarmee je meerdere soa's in één keer kunt uitsluiten en er zijn voor iedere soa losse testen. Bij het testen staat je privacy voorop. Je kunt anoniem bloed laten prikken. Voor sommige onderzoeken ontvang je per post een thuistest. Je kunt die test zelf afnemen. Het pakketje wordt opgestuurd in een onherkenbare, neutrale verpakking.

Chlamydia

Chlamydia is de seksueel overdraagbare aandoening (soa) die het meeste voorkomt, voornamelijk onder jonge mensen. Het is een bacterie (Chlamydia trachomatis) die schade kan geven aan de seksuele organen van de vrouwen, voor mannen is deze bacterie niet schadelijk maar geeft wel klachten.

Lees meer
€49,00
Bekijk

Gonorroe

Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) die wordt veroorzaakt door een bacterie (Neisseria gonorrhoeae). De bacterie hecht zich op het slijmvlies van de geslachtsdelen, maar ook op het slijmvlies van de anus of keel. Gonorroe geeft, net als chlamydia, een grotere kans op buitenbaarmoederlijke zwangerschap en onvruchtbaarheid bij vrouwen.

Lees meer
€49,00
Bekijk

HIV

HIV of het Humaan immunodeficiëntie virus is een virus dat uiteindelijk het acquired immuno deficiency syndrome (aids) kan veroorzaken. Het virus is in staat om het afweersysteem van het lichaam aan te tasten, waardoor de afweer tegen ziekte afneemt. Pas wanneer er ten gevolge hiervan daadwerkelijk klachten ontstaan spreken we van aids. Er zijn twee vormen van HIV (Type I & II) op beide typen wordt in dit onderzoek getest.

Lees meer
€59,00
Bekijk

SOA thuistest voor Chlamydia, Gonorroe & Trichomonas

Chlamydia wordt veroorzaakt door een bacterie (Chlamydia trachomatis) die schade kan geven aan de seksuele organen van de vrouwen, voor mannen is deze bacterie niet schadelijk maar geeft wel klachten. Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) die wordt veroorzaakt door een bacterie (Neisseria gonorrhoeae). Trichomonas of trichomoniasis is een soa die wordt veroorzaakt door een parasiet die zich hecht aan het slijmvlies van de plasbuis of de vagina.

Lees meer
€149,00
Bekijk

Syfilis

Syfilis, ook wel Lues genoemd, is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) die wordt veroorzaakt door een bacterie: Treponema pallidum. De bacterie hecht zich op het slijmvlies van de geslachtsdelen, maar ook op het slijmvlies van de anus of mond. Syfilis is een ziekte die zich in stappen ontwikkelt. Bij elke stap horen specifieke verschijnselen die kenmerkend zijn voor die fase. Voor sommige mensen ontstaan er in de eerste twee fasen soms geen enkel verschijnsel.

Lees meer
€59,00
Bekijk

Trichomonas

Trichomonas of trichomoniasis is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) die wordt veroorzaakt door een parasiet. De parasiet is in staat zich te hechten aan het slijmvlies van de plasbuis of de vagina. De parasiet is in staat zich te vermenigvuldigen en het slijmvlies van de plasbuis of vagina te beschadigen. Dit kan leiden tot groengelige afscheiding.

Lees meer
€49,00
Bekijk
Yourlabs by Prescan
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven
"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"
Eddy van Heel - oprichter Prescan