Zo eenvoudig is het
1
Bestel een onderzoek
2
Kies een prikpost
3
Laat (anoniem) bloed prikken
4
Ontvang je resultaten online 
In 4 simpele stappen bestellen bij Yourlabs:
Kies een onderzoek, selecteer een prikpost, laat (anoniem) bloed prikken en ontvang binnen 24 uur de eerste uitslagen online!

Hart & Vaten Hart & Vaten

Wil je het risico op hart- en vaatziekten meten? Met de bloedtesten van Yourlabs weet je hoe je ervoor staat en kun je risico's minimaliseren. Deze onderzoeken gaan verder dan de gebruikelijke meting van cholesterolwaarden. Er kunnen namelijk ook diverse andere waarden en risicofactoren worden getest. Bijvoorbeeld apolipoproteïne en homocysteïne. Ook kun je testen op suikerziekte. Mensen met diabetes hebben een verhoogd risico op hart- en vaartziekten. Met de onderzoeken van Yourlabs krijg je een compleet beeld, zodat je zelf het risico op hart- en vaatziekten kunt minimaliseren.

Diabetes (suikerziekte)

Bij Diabetes (suikerziekte) is het lichaam niet in staat om de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed goed in balans te houden. Dit heeft te maken met een tekort, verminderde gevoeligheid of volledige afwezigheid van een belangrijk hormoon genaamd insuline. Bij een gezond individu stijgt het insulinegehalte nadat suiker in het lichaam komt (na bijvoorbeeld het eten van een maaltijd).

Lees meer
€69,00
Bekijk

Hart & Vaten basis

Risicofactoren voor hart en vaatziekten zijn meer dan enkel het cholesterol dat te meten is met een bloedonderzoek. Het meten van het cholesterol (lipidenprofiel) geeft inzicht één van deze risicofactoren. Andere risicofactoren voor hart en vaatziekten zijn: Roken, een hoge bloeddruk, overgewicht, diabetes, erfelijke belasting en stress.

Lees meer
€59,00
Bekijk

Hart & Vaten basis plus

Risicofactoren voor hart en vaatziekten zijn meer dan het lipidenprofiel dat te meten is middels bloedonderzoek. Het meten van het lipidenprofiel (o.a. cholesterol) geeft inzicht één van deze risicofactoren. Andere risicofactoren voor hart en vaatziekten zijn: Roken, het hebben van een hoge bloeddruk, overgewicht, diabetes, erfelijk belast zijn met een verhoogd risico op hart en vaatziekten en stress.

Lees meer
€139,00
Bekijk

Hart & Vaten uitgebreid

Risicofactoren voor hart en vaatziekten zijn meer dan het risico dat in bloed te meten is. Het meten van vetten, suikers en de nierfunctie geeft inzicht in enkele van deze risicofactoren. Andere risicofactoren voor hart en vaatziekten zijn: Roken, het hebben van een hoge bloeddruk, overgewicht, diabetes, erfelijk belast zijn met een verhoogd risico op hart en vaatziekten en stress.

Lees meer
€169,00
Bekijk

Homocysteïne, B-vitaminen en cardiologisch risico

Homocysteïne is een marker die in het buitenland regelmatig gemeten wordt om de risico’s op hart en vaatziekten te meten. Een verhoogde homocysteïne waarde geeft een verhoogd risico op hart en vaatziekten Homocysteïne stijgt in de regel frequent ten gevolge van vitamine B tekort. Vooral vitamines B11 (foliumzuur) en vitamine B12 tekorten kunnen voor homocysteïne stijgingen zorgen. Vitamine B12 staat ook in relatie met het behoud van gezonde vaten.

Lees meer
€119,00
Bekijk

Metabool syndroom

Het metabool syndroom is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende specifieke factoren die een verhoogd risico geven op hart- en vaatziekten. Deze factoren zijn: een verhoogde suiker in het bloed, veranderde vethuishouding in het bloed, hoge bloedruk en ophoping van vet rondom de buik

Lees meer
€99,00
Bekijk

Overgewicht

Wat is overgewicht? Om overgewicht vast te stellen wordt de lengte, gewicht en buikomvang gemeten. Daarnaast wordt ook het BMI bepaald middels een BMI berekening. Bij een BMI van 25 tot 30 kg/m2 spreken we van overgewicht. Boven de 30 kg/m2 spreken we van obesitas (stevig overgewicht).

Lees meer
€99,00
Bekijk
Yourlabs by Prescan
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven
"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"
Eddy van Heel - oprichter Prescan