Zo eenvoudig is het
1
Bestel een onderzoek
2
Kies een prikpost
3
Laat (anoniem) bloed prikken
4
Ontvang je resultaten online 
In 4 simpele stappen bestellen bij Yourlabs:
Kies een onderzoek, selecteer een prikpost, laat (anoniem) bloed prikken en ontvang binnen 24 uur de eerste uitslagen online!

Corona Corona

Bent u ziek geweest en wilt u weten of dit komt door het Coronavirus? Dan kunt u zich bij Yourlabs laten testen.

Let op: de procedure voor deze test is anders dan u van Yourlabs gewend bent.
Wanneer u de test heeft besteld, krijgt u een mail met daarin een link om u aan te melden bij 1 van de prikposten van Het Huisartslab. U kunt na aanmelding op een voor u gewenst moment naar de prikpost toe. De uitslag ontvangt u binnen 2-3 werkdagen via SMS. De uitslag komt niet in uw Yourlabs portaal te staan.

Covid-19 antistoffen test

Bent u ziek geweest en wilt u weten of dit komt door het Coronavirus? Dan kunt u zich bij Yourlabs laten testen. Wij werken samen met het Huisartsenlab U-Diagnostics en zijn door het RIVM gecertificeerd om te testen op Covid-19. De Covid-19 antistoffentest betreft een bloedonderzoek waarbij gecontroleerd wordt op de antistoffen IgG.

Lees meer
€49,50
Bekijk
Yourlabs by Prescan
Yourlabs

Yourlabs is een initiatief van Prescan. Wij vinden dat iedereen recht heeft op hedendaagse medische onderzoeken. Eén van de belangrijkste is bloedonderzoek. Yourlabs voorziet in de behoefte om inzicht in je gezondheid te krijgen wanneer jij dat wenst.

Hulp nodig? info@yourlabs.nl
Uit liefde voor het leven
"Wie van het leven houdt, wil grip op zijn gezondheid. Bloedonderzoek geeft inzicht in je gezondheid. Daarom introduceert Prescan nu Yourlabs: snel en anoniem bloedonderzoek, zonder doorverwijzing"
Eddy van Heel - oprichter Prescan